Mijn Ideaal

Mijn Ideaal Haarwerken

Op deze pagina vind u een aantal belangrijke gegevens met betrekking tot de haarwerk afdeling van Mijn Ideaal.

Per januari 2021 levert en repareerd Mijn Ideaal onder de naam Mijn Ideaal Haarwerken pruiken/haarwerken en haarstukken.

U kunt dan op afspraak terrecht voor reparatie van uw haarwerk en voor een nieuw haarwerk. We gaan samen kijken wat uw wensen zijn en wat ik voor u kan doen. Dit alles gebeurt na een geheel vrijblijvend gesprek al dan niet bij mij in de salon want in deze tijden kunnen we ook het gesprek houden via "beeld bellen"  zodat u niet de deur uit hoeft.

Op medische indicatie kom ik natuurlijk graag bij u thuis, ook een bezoek in het ziekenhuis indien noodzakelijk is uiteraard ook geen probleem. Samen komen we vast tot een mooi eindresultaat.

We hebben mooie modieuze haarwerken van synthetisch, half synthetisch en echt haar de verschillen en wat het best bij u zou passen dat bespreken we tijdens het intake gesprek.

Na dit gesprek ga ik met alle informatie op zoek naar het beste haarwerk dat pas bij uw wensen en maken we een vervolg afspraak om te kijken of ik heb gevonden wat u zocht.

Wij zijn overigens rolstoel toegankelijk!

Wij zijn aangesloten bij de HSBN dit is de Haarwerk Specialist Branchorganisatie dit betekent dat indien wij samen een probleem hebben en we komen er niet uit ondanks dat u het kachtenformulier hebt ingevuld dan kunt u via de volgende link een officiele klacht indienen https://www.hsbn.nl/klachtenprocedure-3002199 Uiteraard gaan we er zorg voor dragen dat dit niet nodig is.

Ook zijn we een erkent SEMH haarwerk bedrijf zodat we uw vergoeding van de zorgverzekeraar kunnen declareren we zijn te vinden op https://www.semh.info/vind-een-erkende-leverancier/

We zijn ook te vinden op de site https://www.pruiken-haarwerken.nl dit is een link waar je op terecht komt als je op de site van het Bravis ziekenhuis naar  www.bravisoncologiecentrum.nl gaat en kijkt bij leefgebieden uiterlijke veranderingen. Selecteerd u dan de link http://www.thgn.nl/ dan komt u uiteindelijk bij ons misschien ook fijn om te kijken wat u nog meer voor info vind op de Bravis website.

Deze website is een beknopte versie van de website waar nu druk aan gebouwd word waar nog veel meer relevante informatie en salon inpressies op komen te staan.

De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00uur en uitsluitend op afspraak. Mocht er een spoedgeval zijn is er altijd ruimte voor een afspraak. Kijk voor onze actuele openingstijden op de facebook pagina.

U krijgt ten alle tijden na ontvangst van uw product een goed onderhouds instructie mee en voor vragen kunt u altijd mailen of appen.

Het telefoonnummer en email adres vind u op onze homepage evenals de route omschrijving naar de salon.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd contact opnemen!

Mijn Ideaal Haarwerken voor het "Ideale" haarwerk