Mijn Ideaal

Mijn Ideaal Haarwerken

Op deze pagina vind u een aantal belangrijke gegevens met betrekking tot de haarwerk afdeling van Mijn Ideaal.

Mijn Ideaal Haarwerken repareerd , maakt en leverd pruiken/haarwerken en haarstukken aan mensen met haarproblemen door ziekte, medicijnen, chemo, stress etc.

U kunt op afspraak terrecht met uw vraag voor reparatie en/of onderhoud van uw haarwerk of voor een nieuw haarwerk. We gaan samen kijken wat uw wensen zijn en wat ik voor u kan doen. Dit alles gebeurt na een geheel vrijblijvend gesprek al dan niet bij mij in de salon want in deze tijden kunnen we ook het gesprek houden via "beeld bellen"  zodat u niet de deur uit hoeft.

Op medische indicatie kom ik natuurlijk graag bij u thuis, ook een bezoek in het ziekenhuis indien noodzakelijk  geen probleem. Samen komen we vast tot een mooi eindresultaat.

We hebben mooie modieuze haarwerken van synthetisch, half synthetisch en echt haar de verschillen en wat het best bij u zou passen dat bespreken we tijdens het intake gesprek.

Na dit gesprek ga ik met alle informatie op zoek naar het beste haarwerk dat pas bij uw wensen en maken we een vervolg afspraak om te kijken of ik heb gevonden wat u zocht.

Wij zijn overigens rolstoel toegankelijk!

Ook de reparties zijn in eigen beheer dus indien mogelijk kunnen wij dit nog dezelfde dag voor u maken in tegenstelling tot andere salons die vaak uw haarwerk moeten opsturen waarbij u weken uw haarwerk moet missen.

Wij zijn aangesloten bij de HSBN dit is de Haarwerk Specialist Branchorganisatie. Indien u naar een haarwerker gaat is het zeker belangrijk dat deze is aangesloten bij of de HSBN of de ANKO zodat u zeker weet dat het bedrijf zijn ambachtelijke beroep goed uitoefend omdat ze jaarlijks de nieuwe en oude technieken moeten blijven bijhouden.

Ook zijn we een erkent SEMH haarwerk bedrijf zodat we uw vergoeding van de zorgverzekeraar kunnen declareren we zijn te vinden op https://www.semh.info/vind-een-erkende-leverancier/

We zijn ook te vinden op de site van het Bravis ziekenhuis afdeling oncologie  www.bravisoncologiecentrum.nl . Als u kijkt bij leefgebieden uiterlijke veranderingen. Misschien ook fijn om te kijken wat u nog meer voor info vind op de Bravis website die voor u belangrijk is.

Deze website is een beknopte versie van de website waar nu druk aan gebouwd word waar nog veel meer relevante informatie en salon inpressies op komen te staan.

De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00uur en uitsluitend op afspraak. Mocht er een spoedgeval zijn is er altijd ruimte voor een afspraak. Kijk voor onze actuele openingstijden op de facebook pagina.

U krijgt ten alle tijden na ontvangst van uw product een goed onderhouds instructie mee en voor vragen kunt u altijd mailen of appen.

Het telefoonnummer en email adres vind u op onze homepage evenals de route omschrijving naar de salon.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd contact opnemen!

Mijn Ideaal Haarwerken voor het "Ideale" haarwerk